Manažérsky pohľad na cash flow ako zdroj finančnej analýzy podniku - Jenčová, Sylvia
Pojem cash flow. Prehľad peňažných tokov a účtovné výkazy. Tribilančný systém a základné typy hospodárskych transakcií. Metódy zostavovania cash flow. Cash flow ako nevyhnutný indikátor finančných metrík.