Metódy príjmu a zaskladnenia v distribučných skladoch a ich automatizácia použitím WMS - Gallik, Michal, 1986-
Správny príjem v správnom množstve a správnej veľkosti a jeho správne zaskladnenie so zreteľom na budúce vychystanie je základný predpoklad dobre fungujúceho skladu. Jednokrokový, dvojkrokový príjem. Automatizácia príjmu pomocou WMS.