Faktorová analýza ukazovateľa ekonomickej pridanej hodnoty (EVA) - Jenčová, Sylvia
Moderné metódy hodnotenia výkonnosti podnikateľských subjektov. Pyramídový rozklad ekonomickej pridanej hodnoty a následne prevedená kvantifikácia vplyvu príčinných faktorov na vrcholový ukazovateľ. Matematické metódy implementácie logaritmickej metódy a metódy postupných zmien.