Faktory ovplyvňujúce spokojnosť zamestnancov - Stankovič, Lýdia
Analýza faktorov spokojnosti zamestnancov podnikov na Slovensku. Najdôležitejšie faktory spokojnosti. Spokojní a motivovaní zamestnanci a kvalitný pracovný výkon ako základ konkurencieschopnosti podniku.