Príspevok k ďalšiemu prehĺbeniu inovačnej stratégie podniku - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Inovačná stratégia a inovačný proces podniku. Inovácie a ich význam. Fázy inovačného procesu. Prehľad inovácií uskutočnených v hoteli Jalta Michalovce.