Výhody a nevýhody metód EVA a CFROI - Janisová, Marianna
Na účely zistenia finančnej výkonnosti podniku boli zostavené rôzne ukazovatele, medzi ktoré patria ukazovateľ ekonomickej pridanej hodnoty (EVA) ako aj CFROI. Výpočty týchto ukazovateľov. Výhody a nevýhody ukazovateľov EVA a CFROI.