Ekonomický rast a konkurencieschopnosť ekonomiky - priorita hospodárskej politiky SR - Blašková, Mária
Globalizačný proces, ktorý ponúka nové príležitosti, ale aj ohrozenia perspektívy dlhodobého ekonomického rastu a konkurencieschopnosti Slovenska. Nástroje hospodárskej politiky a rast ekonomiky a konkurencieschopnosti. Starostlivosť o človeka, jeho vzdelanie, zdravie, kultúru a istoty.