Rodová rovnosť ako investícia podporujúca ekonomický rozvoj a zamestnanosť - Dudová, Iveta
Rovnosť žien a mužov ako ekonomicky produktívny faktor tak pre lepšie porozumenie toho, ako hospodárska a sociálna politika rozvíja prostredie ako aj výhody zo zvýšenia flexibility a zníženia individuálneho rizika.