Coworkingové centrum - kancelária 21. storočia - Hrašková, Dagmar
Coworking, charakteristika. Vznik coworkingových centier vo väčších mestách po celom svete. Hlavné výhody coworkingu - úspora nákladov, interaktivita, synergia, priestor pre dôveru, flexibilita. Fungovanie coworkingovej kancelárie. Coworking ako koncept budúcnosti.