Tvorba a použitie sociálneho fondu v školách a školských zariadeniach - Veverková, Ingrid
Významným nástrojom sociálnej politiky v školách a školských zariadeniach a jedným zo zdrojov jej financovania je sociálny fond. Ide o povinne vytváraný fond škôl a školských zariadení na realizáciu ich sociálnej politiky v oblasti starostlivosti o zamestnancov.