Národné inovačné systémy a civilizačné výzvy v 21. storočí - Lábaj, Martin, 1982-
Význam národného inovačného systému pre riešenie civilizačných výziev v 21. storočí. Ekonomické myslenie, ktoré zdôrazňuje inovácie ako zdroj dlhodobého ekonomického rastu a moderné teórie a prístupy z hľadiska národného inovačného systému.