Analýza importu a exportu Rakúskej republiky - Zoľák, Štefan
Vývoj exportu a importu Rakúska v rokoch 2006-2010. Zložky importu a teritoriálna štruktúra importu Rakúskej republiky za rok 2010. Export Rakúskej republiky. Podiel jednotlivých zložiek exportu v roku 2010. Rakúsky export, podobne ako aj import, výrazne zameraný na vývoz tovarov a výrobkov do krajín eurozóny.