Reštrukturalizačné stratégie a využitie krízy na získanie konkurenčnej výhody - Židó, Marián
Reštrukturalizácia - jej základné ponímanie a vymedzenie. Protikrízové reštrukturalizačné stratégie, postupy a nástroje. Využitie krízy na vytvorenie príležitostí a získanie konkurenčnej výhody.