Energetická diplomacia - implikácie v regióne Kaspického mora - Bocora, Ján
Vymedzenie pojmu energetická diplomacia. Energetická diplomacia v praxi. Situácia v energetickom sektore kaspického regiónu. Rastúci záujem svetových mocností o tento región.