Investičné banky a finančná kríza - Oravíková Podoliaková, Katarína
Dôležitosť investičných bánk vo finančnom sektore a ich správanie počas finančnej krízy. Najúspešnejšie investičné spoločnosti za roky 2007 a 2010. Dopad krízy na investičné banky a bankovníctvo.