Vybrané rozpočtové súvislosti PPP projektov - Peter, Radoslav
Špecifické účtovné problémy, ktoré u projektov verejného a súkromného partnerstva zapríčiňujú istý nesúlad teórie s praxou. Technické riešenie zaznamenania v národných účtoch pri účtovaní PPP projektov. Postupy totožné buď s operatívnym, alebo finančným leasingom.