Aktuálny vývoj liberalizácie severoatlantického leteckého trhu - druhý stupeň otvoreného neba - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza druhej etapy rokovaní o liberalizácii leteckého trhu medzi USA a EÚ prostredníctvom Dohody o otvorenom nebi. Motívy rokovaní, ich výsledky a možné scenáre vývoja liberalizácie do budúcnosti.