Cenotvorba cenové stratégie v hoteloch a penziónoch - Josková, Magdaléna
Cena ako významná ekonomická kategória a súčasne marketingový nástroj. Závislosť cien od vnútorných aj vonkajších faktorov. Strategické a taktické ceny. Ceny počas krízy. Vývoj priemernej ceny za ubytovanie v ubytovacích zariadeniach v SR v r. 2000-2010. Nákladové a dopytovo orientované cenové stratégie. Konkurenčne orientované cenové stratégie. Stratégia cenovej diskriminácie. Spotrebiteľská pridaná hodnota. Stratégia odstupňovaných cien. Stratégia dvojzložkových cien.