Ekonomické ukazovatele pre hodnotenie ekonomickej efektívnosti v zariadeniach sociálnych služieb - Štrangfeldová, Jana
Analýza ekonomických ukazovateľov v zariadeniach sociálnych služieb. Ukazovatele, ktoré je vhodné uplatniť pri výpočte ekonomickej efektívnosti ako jedného z kritérií hodnotenia kvality poskytovaných sociálnych služieb.