Prejavy prosociálneho správania v slovenskej spoločnosti - Ošková, Silvia, 1979-
Identifikácia prejavov prosociálneho správania a postojov na Slovensku, ktoré vo významnej miere participujú na realizácií aktivít zameraných na podporu sociálnej inklúzie. Najzávažnejšie sociálne problémy Európskej únie.