Harmonizácia dane z príjmu právnických osôb realitou - Kušnírová, Jana, 1977-
Spoločný konsolidovaný základ dane z príjmov právnických osôb (CCCTB) je realitou. Aplikovateľnosť systému CCCTB. Harmonizácia sa bude týkať len výpočtu základu dane a nedotkne sa finančných účtov. Aké závery prináša ucelený pohľad na daňové systémy krajín Európskej únie. Problémy, ktoré prináša harmonizácia daní v krajinách EÚ.