Životné minimum a jeho vplyv na príjem zamestnanca - Válek, Juraj, 1981-
Životné minimum ako ekonomický ukazovateľ a jeho úprava. Aktuálna suma životného minima rôznych kategórií obyvateľstva. Vplyv životného minima na príjem zamestnanca.