[Inovatívne koncepty vo verejnej správe] - Ivaničková, Alžbeta
Recenzované príspevky zachytávajúce strategické a finančné plánovanie, ekonomizáciu, informatizáciu, benchmarking a manažment, ako aj využívanie územia na rozvoj a podporu inovácií, v rámci verejnej správy a samosprávy.