Použitie podielu zaplatenej dane na osobitné účely alebo darovanie 2 perc. v roku 2011 - Kušnírová, Jana, 1977-
Možnosť darovania 2% zaplatenej dane v roku 2011. Dva spôsoby darovania 2% zaplatenej dane daňovníkom. Podmienky poukázania 2% zaplatenej dane. Prijímateľ daru a podmienky použitia 2% časti zaplatenej dane.