Balanced scorecard - systém strategického riadenia a jeho kritické miesta - Jánošová, Zuzana
Perspektívy Balanced scorecard - finančná perspektíva, zákaznícka, procesná a perspektíva učenia a rastu. Kritické miesta Balanced scorecard.