Priemyselné parky ako produktové inovácie v podmienkach znalostnej ekonomiky - Bajusová, Dana
Priemyselné parky v slovenských podmienkach ako inovatívny nástroj, ktorý prispieva k šíreniu poznatkov v podmienkach znalostnej ekonomiky. Výsledky realizovaného dotazníkového prieskumu.