Za prácu v noci zarobíme menej - Kušnírová, Jana, 1977-
Úprava časového vymedzenia nočnej práce. Legislatívne došlo ku skráteniu nočnej práce z pôvodných 8 hodín na súčasných 7 hodín. Rozvrhnutie nočnej práce zamestnanca, ktorý vykonáva prácu v noci pravidelne.