Zamestnávanie študentov na dohody - Kušnírová, Jana, 1977-
Zamestnávanie študentov na dohody je pre firmy výhodné a administratívne nenáročné. Využívanie práce študentov na dohody hlavne v období letných prázdnin. Takáto forma práce je časovo obmedzená. Odvody z príjmu zamestnanca - študenta.