Spoločenská zodpovednosť podniku ako kľúč k novým finančným zdrojom - Harajdič, Ján
Idea spoločensky zodpovedného podnikania. Predmet spoločenskej zodpovednosti. Spoločensky zodpovedné podnikanie ako nástroj na získanie nových zdrojov financovania.