Náklady vlastného kapitálu, načrtnutie riešenia pri vyčíslení ukazovateľa EVA - Smorada, Marián, 1984-
Zdôvodnenie významu nákladov vlastného kapitálu. Problematika stanovenia výšky nákladov vlastného kapitálu. Možnosť eliminácie vplyvov nepresného výpočtu požadovanej miery výnosu.