Problémy v prístupoch k ohodnocovaniu cenných papierov - Hrvoľová, Božena
Určovanie hodnoty cenných papierov ich trhovou cenou. Fundamentálna analýza. Návrh novovytvorenej hodnoty do výnosovej metódy.