Územná samospráva v znalostnej ekonomike - hodnotenie na základe technicko-technologických indikátorov - Galata, Milan
Technickotechnologické inovácie a nástroje ako súčasť pohľadu na obec ako subjekt znalostnej ekonomiky. Výskum a sledovanie využívania týchto nástrojov v oslovených samosprávach.