Simulácia vývoja variancie predaja produktu - Silanič, Peter, 1984-
Riešenie úlohy o vývoji variancie predaja určitého výrobku počas jedného dňa. Odhad, akú varianciu má dopyt v jednotlivých častiach dňa.