Mundell-Flemingov model otvorenej ekonomiky v ekonomických podmienkach Eurozóny - Vojtková, Mária
Analýza vyvodenia štandardného Mundell-Flemingovho modelu otvorenej ekonomiky v podmienkach Eurozóny pre oblasť vonkajšej rovnováhy.