Priame a portfóliové investície v Eurozóne - Vovková, Katarína, 1977-
Charakteristika priamych zahraničných investícií a portfóliových investícií a ich vývoj v krajinách Eurozóny od roku 1999. Prehľad kapitálových tokov a ich vývoj v Eurozóne od roku 2008.