Sú elektronické obchody ochotné zlepšovať svoje služby? - Hasan, Jamal
Súčasný stav elektronického obchodu na Slovensku. Výskum, ktorý mal zmapovať či sú obchodníci ochotní zlepšovať svoje služby smerom k zákazníkom. Výsledky prieskumu.