[Solving the problem of bullying from the point of view of social work and relative fields] - Hajduová, Zuzana, 1974-
Recenzia na učebnú pomôcku autorky K. Majcherovej. Monografia je spracovaná na základe skúseností autorky a poznatkov získaných pri niekoľkoročnej výučbe predmetu sociálna práca, sociológia a sociologický výskum.