Aplikácia e-learningu vo vzdelávaní na stredných odborných školách - Lacková, Alica
Využívanie moderných informačných a komunikačných prostriedkov a zvyšovanie kvality vzdelávania. E-learning, jedna z moderných metód vzdelávania a ich aplikácia v rámci výučby odborných predmetov na stredných školách.