Revidovaný model e-governmentu - Škvarčeková, Oľga
Oblasti budovania informačnej spoločnosti a informatizácia verejnej správy. Slovensko a oblasť e-governmentu v porovnaní s ostatnými členskými štátmi Európskej únie. Vypracovanie a schválenie dokumentu "Revízia budovania e-governmentu" vládou SR.