Key indicators of successful mergers & acquisitions - Kmeť, Vladimír
Niektoré špecifiká fúzií a akvizícií. Hľadanie kľúčových indikátorov, ktoré by pomohli k úspešnosti transakcií. Analýza štúdií fúzií a akvizícií zameraných na úspešnosť transakcií. Boli použité štúdie rôznych konzultačných spoločností. Predmet a metodológia prieskumu, výsledky. Kľúčové indikátory úspešných fúzií a akvizícií. Diskusia.