Využívanie a význam sociálnych médií so zameraním na koncových užívateľov - Nemečková, Soňa
Porovnanie počtu užívateľov najčastejšie používaných platforiem sociálnych médií, ako aj identifikovanie základných demografických charakteristík týchto užívateľov. Sociálne média z pohľadu ich významu a možnosti uplatnenia v marketingu.