Oceňovanie reálnou hodnotou – od minulosti k súčasnosti - Tkáčová, Lenka
Problémy súvisiace s používaním reálnej hodnoty. Vývoj definície reálnej hodnoty. Nové pravidlá stanovenia a vykazovania reálnej hodnoty podľa IFRS 13.