Environmentálne otázky a ich vplyv na účtovnícku profesiu - Dubielová, Veronika
Vplyv súčasných environmentálnych otázok na účtovnícku profesiu. Pojem účtovník, resp. účtovný odborník chápaný v širšom zmysle, a to v súlade s Etickým kódexom Medzinárodnej federácie účtovníkov (IFAC). Úloha účtovníka pri riešení environmentálnych problémov.