Modelovanie dopadov klimatických zmien prostredníctvom modelov všeobecnej vypočítateľnej rovnováhy - Lichner, Ivan
Preskúmanie súčasného stavu CGE modelovania dopadov klimatickej zmeny a politických rozhodnutí. Charakteristika CGE modelu. Globálne CGE modely. CGE modely viacerých krajín.