Virtuálne prostredie a jeho vplyv na firemnú kultúru - Trochanová, Hana
Balanced Scorecard (BSC) je metóda zameraná na komplexné zvyšovanie výkonnosti podniku/spoločnosti. Jeden z pohľadov metódy BSC je zameraný na učenie sa a rast zamestnancov (vzdelávanie a inovácie). Realizácia vzdelávania pracovníkov v podnikoch. Second Life – virtuálne prostredie vhodné aj na e-learning.