Použitie ECM modelu na krátkodobú prognózu HDP Slovenskej republiky - Pastoreková, Silvia, 1985-
ECM model pre hrubý domáci produkt. Prognóza vývoja hrubého domáceho produktu. Skutočné a odhadnuté hodnoty hrubého domáceho produktu modelom ECM a prognóza na obdobie 2011 tretí štvrťrok až 2012 druhý štvrťrok.