Applying mathematical models for the employees evaluation - Andrejkovič, Marek
Hodnotenie zamestnancov sa stáva dôležitou súčasťou obchodných procesov. Je potrebné, aby toto hodnotenie bolo vykonané presne aj v tých prípadoch keď sa hodnotí subjektívne (subjektívne hodnotenie). Použitie matematických modelov pri hodnotení zamestnancov.