Porovnanie právnych foriem podnikania z daňového hľadiska - Solík, Ján
Každý podnikateľský subjekt hľadá možnosti daňovej optimalizácie v rámci legálnych postupov. Daňové hľadisko (aspekty) podnikania: formou verejnej obchodnej spoločnosti, formou spoločnosti s.r.o., formou komanditnej spoločnosti, formou družstva. Daňové hľadisko (aspekty) nadnárodných právnych foriem podnikania. Daňové hľadisko podnikania SZČO. Článok je spracovaný podľa právneho stavu platného k 31.12.2010.