Analýza dopadu krízy na priemysel SR - Surmanová, Kvetoslava
Situácia v strojárskom a automobilovom priemysle. Modelový prístup k analýze spoločností strojárskeho a automobilového priemyslu. Výsledky z regresnej analýzy. Prognóza tržieb strojárskeho a automobilového priemyslu.