Parciálny controlling vybraných nákladov podniku - Foltínová, Alžbeta
Pohľad na analýzu personálnych nákladov v konkrétnom podniku so zameraním na zamestnanecké výhody, ktoré v mnohých podnikoch tvoria viac percentuálny podiel na uvedených nákladoch, ako i návrh tvorby a štruktúry reportov z oblasti osobných nákladov, ktoré sú zdrojom relevantných informácií o výkonnosti a vynaložených nákladov na ľudské zdroje.